GEN.ERATE

GEN.ERATE is een bouwsteen waarmee je samen eindeloos kan bouwen. Waaraan? Dat moet blijken. Iedere keer leid het tot een enorm bouwwerk: groot, hoog, breed, massief, transparant. Het is nooit iets. Het gaat om het bouwproces.

Voor werken met groepen een ideale activiteit. Door de uitgebreide ervaring met verschillende groepen en op een variëteit van evenementen kennen wij de ervaringen en zien wij hoe mensen bouwen. Gestructureerd, planmatig, samen of alleen, met fantasie of om lekker bezig te zijn.

Ideaal voor:
Groepstraining voor professionals:
Wat is jouw ervaring als je eerst de stukken bestudeert en een plan maakt of wanneer je gewoon direct aan de slag gaat? Hoe gaan twee verschillende teams aan het werk? Zijn er verschillen als mannen en vrouwen gescheiden aan de slag gaan?
Iedere bouwsessie levert een schat aan ervaringen en gespreksstof op. En het is nog leuk ook. Activiteitsduur is ca. een dagdeel.
Inhoudelijke lessen:
Wat is orde en wat is chaos?: Levert orde op een zekere schaal ook chaos? Is chaos op grote schaal een mate van orde?
Hoe werkt evolutie?: In de evolutie groeit een organisme en het evolueert. Hoe het groeit hangt af van omgevingsfactoren, ontstaat er schaarste of overleven door sterkte (survival of the fittest). Is het toeval?
Samen aan het werk: Het is altijd leuk om samen iets te bouwen. Lekker met z’n alleen werken aan een groot geheel. Maken is leuk!
Voor volwassenen en kinderen levert elk thema een mooi resultaat en voldoende gespreksstof om te evalueren.